Онлайн клініка Help24 TeleHealth

Назва проекту:
Онлайн-клініка Help24 TeleHealth – комплексні телемедичні послуги для ВІЛ-інфікованих та ключових груп населення в Україні

Період впровадження:
Вересень, 2023 р. – Триває (2024 р.)

Цілі та завдання:
Проєкт «Телемедицина Help24» має на меті розширити доступ до медичних послуг за допомогою телемедичної платформи, спеціально розробленої для людей, які живуть з ВІЛ, та ключових груп населення (таких як ЧСЧ, секс-працівники та люди, які вживають ін’єкційні наркотики). У 2024 році Альянс Консалтінг спільно з Альянсом громадського здоров’я перезапустив існуючий портал Help24 у комплексну платформу – Телемедицина Help24 з Онлайн-клінікою та Порталом. Онлайн-клініка надає онлайн-консультації кваліфікованих лікарів, доступ до послуг з профілактики та лікування ВІЛ (наприклад, PrEP, АРТ), підтримку психічного здоров’я, а також направлення на лабораторні аналізи. Проект спрямований на усунення бар’єрів у доступі до медичної допомоги та покращення стану здоров’я уразливих груп населення по всій Україні.

Основні заходи:
Надання безкоштовних медичних консультацій за допомогою телемедицини.
Надання послуг з профілактики ВІЛ-інфекції (PrEP) та підтримки психічного здоров’я.
Забезпечення дистанційного моніторингу лікування, включаючи надання АРТ.
Співпраця з медичними закладами та неурядовими організаціями з метою підвищення рівня реєстрації пацієнтів та їхньої обізнаності.
Донорська підтримка:
Проект у 2023-2024 роках фінансується Frontline AIDS за додаткової підтримки Gilead, виконується Alliance Consultancy у партнерстві з Альянсом громадського здоров’я та за технічної підтримки ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України».

Веб-сторінка: h24.org.ua
Контакти: comms@h24.org.ua 

Новини про проєкт

Прокрутка до верху