Діяльність Центру досліджень і оцінки грунтується на тривалому успішному досвіді Центру ТП і Альянсу для надання консультаційних послуг та технічної допомоги в галузі досліджень, моніторингу та оцінки з орієнтацією на конкретні потреби клієнта. Дослідження, в тому числі соціальні та біологічні, в сфері ВІЛ / СНІДу в Україні та регіоні Східна Європа і Центральна Азія, є на сьогоднішній день однією з найбільш пріоритетних областей роботи Альянс Консалтансі.

 

АК має солідний пул фахівців для реалізації дослідницьких проектів різного ступеня складності. База експертів AК включає більше 200 національних і міжнародних консультантів. Більшість експертів мають великий досвід в області ВІЛ / СНІДу, велика кількість спеціалізується на моніторингу та оцінці та біоповедінкових дослідженнях.
Використання командного підходу в наданні технічної підтримки, включаючи реалізацію дослідницьких проектів, дозволяє нам пропонувати клієнтам кращі комбінації експертів з різним досвідом і тим самим забезпечувати контроль якості виконаної роботи.

 

Протягом 2008-2016 рр. Альянс Консалтансі реалізувала до 40 проектів в сфері досліджень і оцінки.